miercuri, 19 februarie 2014

Aduna.ro- cel mai nou site de cashbackAzi vreau sa va vorbesc despre aduna.ro  Daca va placeti sa faceti online shopping, acest post vi se adreseaza.
Eu am aflat despre aduna.ro prin intermediul unei cunostinte. Stia ca mai fac comenzi online, si mi-a sugerat sa ma inregistrez, deoarece  pot benifia de o returnare a unui procent din valorea comenzii-fenomen numit cashback.
Pe scurt, acest site are o conventie cu anumite magazine online, de a returna clientilor o valoare din totalul comenzii, daca accessul se face pornind de la pagina lor.
Fiecare magazine ofera procente diferite, fie de 9% din valorea comenzii…fie mai mult sau mai putin.
Cand te inregistrezi pe site primesti automat 10 lei. Apoi, in functie de comenzile facute, primesti anumite sume in cont. Cand acumulezi 50 de lei poti face extragerea.
Ideea de baza e..daca tot faci cumparaturi de pe site-urile respective..nu pierzi nimic, doar castigi. De asemenea, daca oferi linkul tau prietenilor tai, si se iregistreaza, primesti commission si de pe urma comenzilor lor. Nu te imbogatesti, insa mai economisesti ceva si iti cumperi  un lucru in plus.
Momentan, lista de magazine nu e foarte mare, insa poti gasi déjà cateva site-uri cunoscute cum ar fi:

TinaR,

Miniprix

 Cache Cache 

(de care nici nu stiam ca exista, dar am fost placut surprinsa),
Altex,

Ama Fashion

depurtat.ro

elefant.ro

fashiondays.

.si muulte multe altele.

Pentru cei interesati, acesta este link-ul aduna.ro.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu